Cardinal Puff Drinking Game

cocktail1 jag spelade Cardinal puff många gånger. Formuleringen Vi använde var lite annorlunda. Vi sa ”kardinal puff, får jag börja?”och den som var kardinal skulle säga ”ja, du kan börja”. Då säger du”jag dricker kardinalpuff för första gången ikväll”. Jag minns att jag plockade upp glaset och bara höll pinky bort från glaset.

andra gången, säger ”jag dricker kardinalpuffpuff för andra gången ikväll” och håller glaset med pinky och ringfinger bort från glaset. Tredje gången sa jag”jag dricker kardinalpuffpuffpuff för tredje och sista gången ikväll”. Den här gången höll jag glaset med mitten, ringen och pinky bort från glaset. Resten är densamma som den tidigare affischens version (dvs. knacka på glaset en gång, två gånger, tre gånger, stå upp, etc). Vi blev” uttråkade ” av kardinalpuff och försökte eagle puff. Vi skulle behöva göra det hela med en mindre”glug”. Sedan gjorde vi” speed races ” som försökte gå igenom kardinalpuffsekvensen utan att röra upp och försöka slå de andra spelarna.

första gången jag spelade det här spelet fick jag hela vägen till slutet och fick dinged på att inte plocka upp glaset korrekt när jag sa ”en gång en kardinal, alltid en kardinal”. Jag minns att vi sprang ut ur spriten jag använde och så gav de mig en annan sammanslagning 3: e gången— jag slutade efter 4: e olyckan -) det är ett roligt spel, men kan vara brutalt om du inte har många människor som spelar (för att du lär dig det genom att titta och lyssna på de före dig, som oundvikligen förstör någonstans i sekvensen…).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.