Carey Lowells mått: bh-storlek, höjd, vikt och mer

Carey Lowell mätningar bh storlek höjd vikt

biografi – en kort Wiki

Carey Lowells bröst kan beskrivas som större än genomsnittet. Är de verkliga eller är det bröstimplantat? Ta reda på nedan!

kort Bio
Carey föddes den 11 februari 1961 i Huntington, New York. Young Lowell försörjde sig som modell. Men hon övergick långsamt mot skådespelarkarriär. 1989 spelade hon redan Bond girl på Licence to Kill. Något som många skådespelerskor kunde avundas henne. Careys andra anmärkningsvärda filmer inkluderar Sömnlös i Seattle, kärleksaffär och Big Apple. Lowell var gift tre gånger. Hennes tredje man är kvinnors älskling, Richard Gere. Men de är separerade sedan 2013.

Kroppsmätningstabell

alla kroppsmätningar och statistik för Carey Lowell, inklusive bh-storlek, koppstorlek, skostorlek, höjd, höfter och vikt.

kroppsform:

timglas

klänning storlek:

bröst-midja-höfter:

37-26-37 tum (94-66-94 cm)

skostorlek:

bh storlek:

34C

koppstorlek:

C

höjd:

5’10” (178 cm)

vikt:

140 lbs (64 kg)

naturliga bröst eller implantat:

naturliga

citat

jag föll inte i kategorin ’classic Bond girl. Jag hade kort hår-och ingen bondflicka innan jag någonsin haft. De satte mig i en peruk i början av filmen, och sedan fick min karaktär klippa håret för att låtsas vara någon annan. Det var för att förklara varför mitt hår var kort.

Carey Lowell

jag har alltid haft en tomboy look.

Carey Lowell

alla ögon är på dig när du modellerar och agerar, och jag ville bara inte ha uppmärksamheten när jag inte arbetade. Men när jag har blivit äldre har jag blivit mer bekväm med min kropp och tar mer moderisker.

Carey Lowell

Hej, en gång en bondflicka, alltid en bondflicka. Det kommer alltid att vara en stor sak – det är en exklusiv klubb.

Carey Lowell

jag brukade alltid köpa kläder för stora, men jag borde ha visat upp i stället för att täcka upp.

Carey Lowell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.