Reddit-unpopularopinion-varför jag tror att katter är sötare än hundar.

jag ska bara lista ut mina skäl. För att vara tydlig: Jag gör inte ett objektivt uttalande om huruvida de är eller inte är sötare än hundar, jag säger bara vad jag tycker.

1) katter är konsekvent söta. Mycket få katter är inte söt, där eftersom det finns några SUPER brutto hundraser. Den grövsta typen av katt är en hårlös katt. Alla andra katter är söta.

2) de är inte helt domesticerade. Att se små primal jaktinstinkter ta över är bedårande. De börjar bokstavligen förfölja dig som byte och det är sött eftersom de inte kan göra någon skada.

3) deras gester av tillgivenhet är inte motbjudande. De ger dig bara lite gnidning, floppar upp och ner och spinner. Det är mycket mild och lugn, där som hundar förlorar sin ständigt kärleksfull sinne och hoppa över.

4) deras fokusering är inte högt och besvärande. Hundar kommer att vara super högt och ständigt bark och allt, katter bara ge lite ”mew” att säga hej och sedan gå om sin verksamhet.

5) deras känslor mot dig är ärliga. Om de vill ge tillgivenhet, kommer de att ge det. Om de vill vara ensamma, lämnar de dig ensam. Hundar älskar alltid, behöver alltid uppmärksamhet, det är super irriterande enligt min mening. Att ha ett husdjur som också gillar det personliga utrymmet ger dig en paus och gör snuggle-tiden mycket mer meningsfull.

6) underhållet är så mycket mindre. Visst kan de skrapa några möbler om du inte är noga med att catproof ditt hem, men det gör hundar också. Du behöver inte gå en katt, de behöver inte gå ut om du inte vill att de ska vara en utomhuskatt.

hur som helst är det mina tankar. Jag är helt en kattperson, min fru och jag älskar våra katter till döds. Skulle gärna höra andras åsikter.

jag hatar att katter får en så dålig rap. Det är inte motiverat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.